Brigetio Change - Pénzváltás - Exchange - Geldwechseln
Brigetio Change Kedvencek közé
magyar magyar english english
Brigetio Change - Valuta Vétel Eladás
Brigetio Change
Brigetio Change
Rólunk
Szolgáltatásaink
Pénzváltóink
Fontos tudnivalók
Elérhetőség
Árfolyamok


Rólunk

Az első Brigetio Change pénzváltó üzlet Komárom belvárosában, 1997- ben nyílt, a Cs-Profit Kft. üzemeltetésével. A megnevezés "Brigetio", Komárom város római kori nevét takarja.

A tulajdonosok célul tűzték ki, hogy a pénzváltás tevékenységét kultúrált, modern és ügyfélcentrikus keretek között folytatják, a kezdetekben csak Komáromban, majd az évek során egyre több Dunántúli városban. 2003-ban a Nilsen Kft. megjelenésével a tulajdonosok és az üzletek száma is megnőtt.

A Cs-Profit Kft., a 2005-ben alakult Magyar Pénzváltók Országos Egyesületének alapító tagjaként a pénzváltás országos helyzetének javítását és érdekképviseletét is célul tűzte ki. Ekkorra már nyolc helyen tevékenykedett a
Brigetio Change.

2010-re a cégek által üzemeltetett pénzváltók száma 25-re emelkedett, és a jövőre vonatkozó elképzelések újabb üzletek nyitását valószínűsítik.

Jelen vagyunk az ország öt megyéjének több városában, így például: Komáromban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Pápán, Móron, Tatán, Tatabányán, Esztergomban, Budapesten, Szombathelyen, Vértesszőlősön.

A hatályos törvények értelmében pénzváltás tevékenységét Magyarországon csak valamely pénzintézet ügynökeként folytathatják cégek. A Cs-Profit Kft. és a Nilsen Kft. a Raiffeisen Bank ügynökeként tevékenykedik 2003 óta. A Brigetio Change pénzváltó lánc ügyfélkörének folyamatos bővülése jelzés értékű arra vonatkozóan, hogy a pénzváltás tevékenységét a nehéz piaci körülmények között is, a hozzájuk fordulók legnagyobb megelégedésével végzik. Garanciát nyújt erre az a csapat, amely az elmúlt tíz évben kovácsolódott össze.
Copyright © 2007 Brigetio Change, All rights reserved. Webdesign: gART
Szervizahelyszinen.hu


Mosonmagyaróvár Győr Pápa Komárom Mór Tatabánya Tata Dorog Esztergom Budaörs Miskolc