Brigetio Change - Pénzváltás - Exchange - Geldwechseln
Brigetio Change Kedvencek közé
magyar magyar english english
Brigetio Change - Valuta Vétel Eladás
Brigetio Change
Brigetio Change
Rólunk
Szolgáltatásaink
Pénzváltóink
Fontos tudnivalók
Elérhetőség
Árfolyamok
Fontos tudnivalók

Ügyfeleket érintő, valutaváltással összefüggő előírásokat tartalmazó tájékoztató:

A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2003. Évi XV. Törvényben megfogalmazottak értelmében kötelező az ügyfél-azonosítás a jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen 300. 000 Ft-ot meghaladó pénzváltás esetén, függetlenül a tranzakcióban használt pénznemtől. Kérjük, készítse elő személyi azonosító okmányait az ügyintézés megkönnyítése érdekében. A pénzváltó ügyfele a valuta adás-vétele során köteles nyilatkozni arról, hogy a pénz a saját tulajdona, vagy más tulajdona, illetve be kell mutatnia a VPOP bevallási nyilatkozatot, ha 1 millió Forint feletti valuta külföldről származik. Az adatszolgáltatás ügyfél általi megtagadása esetén a pénzváltó megtagadhatja a váltást.
A pénzváltó az ügyfelek részéről érkező panaszokat központilag kezeli. Az írásban, az erre a célra készített űrlapon beérkezett ügyfélpanaszokat 5 napon belül megválaszolhatja.

Amennyiben a pénzváltó e kötelezettségének nem tesz eleget, vagy nem megfelelően válaszolja meg a panaszokat, akkor az ügyfél a Raiffaisen Bank Zrt. ügyfélközpontjához is fordulhat.

Copyright © 2007 Brigetio Change, All rights reserved. Webdesign: gART
Szervizahelyszinen.hu


Mosonmagyaróvár Győr Pápa Komárom Mór Tatabánya Tata Dorog Esztergom Budaörs Miskolc